Potreban noviji web preglednik

Vaš preglednik ne podržava novitete koje smo uveli! Preporučamo da ažurirate postojeći ili koristite neki drugi.

Google Chrome Mozilla Firefox Microsoft Edge Opera
+385 21 456-456
Pon - Sub
08:00h - 22:00h
Ned
14:00h - 22:00h

Vinistra – in vino veritas est

Print Objavljeno: 11.5.2012.
Vinistra – in vino veritas est

Devetnaesta međunarodna izložba vina i vinarske opreme Vinistra održat će se u Poreču od 11. do 13. svibnja. Na najuglednijoj izložbi ovoga karaktera u Hrvatskoj i regiji istarska vina svake godine privlače nekoliko tisuća domaćih i stranih ljubitelja eno i gastro doživljaja.

Degustacija vina za profesionalce zatvorena je za širu javnost, no edukacijska predavanja o vinarskom zanatu i vinskom turizmu, predstavljanje proizvoda s okusima i mirisima Istre te premijerna kušanja berbi zadovoljit će i najizbirljivije nepce dok je za prave avanturiste organizirano vinsko kušanje u ekstremnim uvjetima i sommelierski tečaj.

Iako vino igra glavnu ulogu na ovoj manifestaciji, program i popratni sadržaji Vinistre povest će vas put Rovinja i Savudrije te obogatiti iskustvo kušanja vina. Zastupljena će biti i istarska vina s područja Buja, a u vlastitom aranžmanu možete poći vinskim cestama i posjetiti Motovun, "rodno mjesto" poznate istarske malvazije te Grožnjan, brežuljak na kojem "caruju" vinogradi.

Propustite li Vinistru, ne zaboravite upisati istarska vinorodna mjesta u svoj planer godišnjeg odmora kao podsjetnik gdje biste trebali biti ovog ljeta. Središnja Istra na jednom mjestu spaja enološko iskustvo i godišnji odmor, a autentično ozračje Zelene i Plave Istre prerast će sva vaša očekivanja.




Kategorije

Novosti

Pridružite se Adriatic.hr klubu jer:

  • dobivate ekskluzivne ponude
  • prvi saznajete za naše akcije
  • prvi uživate u našim pogodnostima

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Osim toga, kolačići se koriste za oglašavanje prilagođeno vama, kako na našoj stranici tako i izvan nje, preko pouzdanih partnera. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje svih kolačića.

U redu