Potreban noviji web preglednik

Vaš preglednik ne podržava novitete koje smo uveli! Preporučamo da ažurirate postojeći ili koristite neki drugi.

Google Chrome Mozilla Firefox Microsoft Edge Opera
+385 21 456-456
Pon - Sub
08:00h - 22:00h
Ned
08:00h - 22:00h

Besplatne autoceste

Besplatne autoceste

Sve goste koji su koristili usluge našeg privatnog smještaja i žele ih koristiti opet, nagrađujemo popustom na novu rezervaciju. Ako ste se 2024. vozili hrvatskim autocestama, u našoj akciji "Besplatne autoceste", možete dobiti čak 100% povrata tih troškova.

Troškove cestarina na hrvatskim autocestama koje ste imali prilikom dolaska i odlaska iz jedinica privatnog smještaja Adriatic.hr-a u 2024., u maksimalnom iznosu od 100 €, vratit ćemo Vam odbijanjem iznosa od cijene nove rezervacije privatnog smještaja.

Što prije rezervirate privatni smještaj za 2025., iznos refundacije bit će veći:

  • rezervirajte privatni smještaj iz naše ponude do 31.12.2024. i dobit ćete 100% refundacije troškova cestarina
  • rezervirajte privatni smještaj iz naše ponude do 31.3.2025. i dobit ćete 50% refundacije troškova cestarina

Pravo na ovakav vid popusta imaju gosti koji su prethodne i ove sezone rezervirali smještaj, a svaka od rezervacija mora iznositi najmanje 500 €.

Ako tražite refundaciju za više vozila, ukupan minimalan iznos rezervacije za svaku godinu množi se s brojem vozila za koje se traži povrat (npr. za 2 vozila rezervacija smještaja svake godine mora iznositi najmanje 1000 €).

Detaljnije se informirajte o uvjetima akcije "Besplatne autoceste":: Uvjeti

Sviđa Vam se Adriatic.hr?

Recite to prijateljima, isplati se!

Saznajte više Adriatic.hr Program preporuke

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Osim toga, kolačići se koriste za oglašavanje prilagođeno vama, kako na našoj stranici tako i izvan nje, preko pouzdanih partnera. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje svih kolačića.

U redu