Potreban noviji web preglednik

Vaš preglednik ne podržava novitete koje smo uveli! Preporučamo da ažurirate postojeći ili koristite neki drugi.

Google Chrome Mozilla Firefox Microsoft Edge Opera
+385 21 456-456
Pon - Sub
08:00h - 22:00h
Ned
08:00h - 22:00h

Usporedba

Smještajne jedinice za usporedbu nisu odabrane.

Smještajnu jedinicu možete dodati na listu za usporedbu klikom na dugme Usporedba u prezentaciji konkretne smještajne jedinice ili na rezultatima pretrage.


Usporedba / Uži izbor - Upute za korištenje

Usporedba smještaja

Želite li usporediti smještajne jedinice kako biste lakše donijeli konačnu odluku o izboru smještaja, koristite opciju   "Usporedba smještaja".

Kod rezultata pretrage možete označiti kvadratiće pored smještajnih jedinica i one će automatski biti spremljene na popis za usporedbu. Isto to možete učiniti klikom na dugme 'Usporedba' kod prezentacije svake pojedine smještajne jedinice.

Kada odaberete sve jedinice za usporedbu, možete kliknuti na alatnu traku iznad rezultata pretrage ili na vrhu stranice kod dugmeta "Usporedba".

Da biste mogli uspoređivati cijene i podatke o raspoloživosti, trebate unijeti termin boravka i broj osoba za koji tražite smještaj.

Želite li smještajne jedinice složiti po svojim prioritetima, mišem možete kliknuti na ikonicu strelica i premjestiti odabrane apartmane.

Smještajnu jedinicu koja vam najbolje odgovara možete rezervirati već na stranici Usporedbe smještaja, klikom na dugme 'Rezerviraj'. Možete je i spremiti u Uži izbor.Uži izbor

Želite li sačuvati objekte koji su Vam se svidjeli prije nego donesete konačnu odluku o rezervaciji, možete koristiti opciju "Uži izbor".

Registrirajte se na Adriatic.hr stranicama kako bi Vam apartmani koje svrstate u Uži izbor bili uvijek dostupni. Uži izbor možete koristiti i bez prijavljivanja, ali svom odabiru nećete moći pristupiti s drugih računala.

Nakon što unesete parametre po kojima želite pretražiti smještaj, prikazat će Vam se popis odgovarajućih objekata. Već na tom popisu imate dugme "Uži izbor", ali možete ga naći i kod detaljnog opisa pojedinog objekta – dovoljno je kliknuti na njega i Vaš odabir ostat će sačuvan.

Kada završite s pretragom, objektima koje ste sačuvali možete pristupiti klikom na Uži izbor, na narančastoj alatnoj traci pri vrhu stranice. Ako se nalazite na stranici s rezultatima pretrage, gdje se prikazuje lista objekata, naći ćete traku "Uži izbor" preko koje također možete pristupiti odabranim objektima.

Želite li uspoređivati smještajne jedinice iz Užeg izbora, možete koristiti opciju "Usporedba smještaja", gdje ćete u tabličnom prikazu lakše pratiti razlike među jedinicama.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Osim toga, kolačići se koriste za oglašavanje prilagođeno vama, kako na našoj stranici tako i izvan nje, preko pouzdanih partnera. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje svih kolačića.

U redu