Potreban noviji web preglednik

Vaš preglednik ne podržava novitete koje smo uveli! Preporučamo da ažurirate postojeći ili koristite neki drugi.

Google Chrome Mozilla Firefox Microsoft Edge Opera
+385 21 456-456
Pon - Sub
08:00h - 22:00h
Ned
08:00h - 22:00h

Smještaj uz plažu

Pretraga - Smještaj uz plažu

-

U svakoj vijugavoj plaži i u svakom zrnu pijeska, postoji tisuće i tisuće priča. Obalu Jadranskog mora sa preko 1000 otoka i otočića, hridi i grebena, uvala i zaljeva krase prekrasne plaže. Neke hrvatske plaže su se znale spominjati i među najljepšim plažama na svijetu, poput Jagodne na Hvaru, Zlatnog rata u Bolu na Braču ili Banje u Dubrovniku. Za vas smo pripremili bogatu ponudu smještaja uz more.

Ako volite pješčane ili pak šljunčane plaže, želite li pronaći apartman uz more ili na osami, volite li radije ljetovati na otocima ili na kopnu – sve je tu. Želite se probuditi, pogledati kroz prozor i imati pregledan pogled na plavetnilo mora i valova koji svjetlucaju na suncu, izaberite iz naše ponude smještaja uz plažu. Hrvatske plaže su pogodne i za obitelji s djecom jer imaju kristalno čisto i plitko more. Odaberite kategoriju koja vam najviše odgovara i pregledajte ponudu smještaja uz more putem naših filtera koji će vam zasigurno pojednostavniti pretragu.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Osim toga, kolačići se koriste za oglašavanje prilagođeno vama, kako na našoj stranici tako i izvan nje, preko pouzdanih partnera. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje svih kolačića.

U redu