Potreban noviji web preglednik

Vaš preglednik ne podržava novitete koje smo uveli! Preporučamo da ažurirate postojeći ili koristite neki drugi.

Google Chrome Mozilla Firefox Microsoft Edge Opera
+385 21 456-456
Pon - Pet
08:00h - 16:00h

Split: Croatia Boat Show

Print Objavljeno: 4.4.2011.
Split: Croatia Boat Show

Split će 13. put ugostiti najveću nautičku manifestaciju u regiji – Croatia Boat Show. Ljubitelji brodova pohrlit će u Split da vide koje im je "jahtaške" poslastice ove godine pripremio Croatia Boat Show. Proizvođači brodova i brodske opreme te različitih nautičkih rekvizita Croatia Boat Show vide kao prigodu za uspostavljanje odlične poslovne suradnje, a zaljubljenici u brodove uživat će već i u prizoru gradske luke ispunjene najnovijim modelima jahti. Croatia Boat Show od 12. do 17. travnja otvorit će vrata i asortimanu koji ne možemo nazvati nautičkim, ali zasigurno možemo reći da su nautičari njegovi ljubitelji – gastronomskim delicijama i degustaciji autohtonih vina. Split će imati prigodu vidjeti i defile najboljih brodova koji će se u večernjem ambijentu, uz vatromet za pobjednike, natjecati za Croatia Boat Show Trophy.
Dok se odvija Croatia Boat Show, Split se pretvara u veseli kolaž najnovijih modela brodova, biznismena željnih dobih poslovnih kontakata, zaljubljenika u brodove i dobre popratne zabave. Zato sredinu travnja svakako treba iskoristiti za dolazak u Split i posjetiti Croatia Boat Show.




Kategorije

Novosti

Pridružite se Adriatic.hr klubu jer:

  • dobivate ekskluzivne ponude
  • prvi saznajete za naše akcije
  • prvi uživate u našim pogodnostima

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Osim toga, kolačići se koriste za oglašavanje prilagođeno vama, kako na našoj stranici tako i izvan nje, preko pouzdanih partnera. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje svih kolačića.

U redu