Potreban noviji web preglednik

Vaš preglednik ne podržava novitete koje smo uveli! Preporučamo da ažurirate postojeći ili koristite neki drugi.

Google Chrome Mozilla Firefox Microsoft Edge Opera
+385 21 456-456
Pon - Sub
08:00h - 22:00h
Ned
14:00h - 22:00h

Makarska: Dalmacija Wine Expo

Print Objavljeno: 28.4.2011.
Makarska: Dalmacija Wine Expo

Makarska će ljubiteljima vrhunske kapljice omogućiti da okuse probrana hrvatska vina na ovogodišnjem Dalmacija Wine Expo sajmu. Od 28. do 30. travnja bit će predstavljene najbolje sorte grožđa koje su pomnom preradom i čuvanjem pretočene u vrhunska vina.
Makarska je za sajam Dalmacija Wine Expo pripremila izniman program, kako za stručnjake, tako i za posjetitelje koji žele kušati ponajbolje čaše crnih i bijelih sorti. Budući da dobra kapljica ljubi dobro jelo, velik dio posebnih programa sajma posvećen je potpunom užitku u sljubljivanju hrane i vina. Makarska će krajem travnja u mnogim kalendarima biti označena za posjet, možda baš zbog Perfect Matcha, manifestacije sajma na kojoj će se ocjenjivati savršen spoj specijaliteta dalmatinske kuhinje i pojedinih vina. Makarska će ugostiti i Zvijezde kuhinje, šest najistaknutijih hrvatskih kuhara, koje će pripremiti vrhunske menije po prihvatljivim cijenama, a jela će popratiti bogata vinska lista.
Makarska i Dalmacija Wine Expo na trodnevnom događanju ponudit će gostima još pregršt atrakcija s ciljem da Hrvatsku lansiraju na vrh svjetske eno-gastro scene.




Kategorije

Novosti

Pridružite se Adriatic.hr klubu jer:

  • dobivate ekskluzivne ponude
  • prvi saznajete za naše akcije
  • prvi uživate u našim pogodnostima

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Osim toga, kolačići se koriste za oglašavanje prilagođeno vama, kako na našoj stranici tako i izvan nje, preko pouzdanih partnera. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje svih kolačića.

U redu