Potreban noviji web preglednik

Vaš preglednik ne podržava novitete koje smo uveli! Preporučamo da ažurirate postojeći ili koristite neki drugi.

Google Chrome Mozilla Firefox Microsoft Edge Opera
+385 21 456-456
Pon - Sub
08:00h - 22:00h
Ned
14:00h - 22:00h

Hoteli u Hrvatskoj | Iskusite bezbrižan odmor na Jadranu

Print Objavljeno: 5.1.2018.


Hrvatska se može pohvaliti izrazito kvalitetnom i raznolikom ponudom hotela. Od luksuznih, boutique hotela, budget hotela, do all inclusive i obiteljskih hotela, svaki će gost pronaći nešto za sebe. Većina njih, osim moderno opremljenih soba, nudi i zanimljive popratne sadržaje kao što su različite sportske aktivnosti, beauty i wellness programe te usluge iznajmljivanja bicikla i skutera kojima možete istraživati okolicu.
Zato smo samo za vas istražili ponudu hotela u Hrvatskoj i odabrali po tri hotela iz svake kategorije.



1) hoteli za obitelji na Jadranu

1.1. Hotel Alga (Tučepi, Makarska)


Ovaj hotel za obitelji s 4 zvjezdice se nalazi u popularnom odmorištu Tučepi kraj Makarske.
Ima sve potrebno za nezaboravni i aktivnostima ispunjen odmor – teretana, sauna, masaža, unutarnji i vanjski bazen.
Ako biste se pak okupali u moru, bez brige, jer je najbliža plaža udaljena samo 50 metara od hotela.
Opustite se i odmorite od brige za svoje najmlađe jer hotel Alga nudi i večernji program za djecu koji uključuje plesne večeri.

1.2. Family hotel Vespera (Mali Lošinj)


Otplovite s nama do Malog Lošinja gdje nas čeka još jedan obiteljski hotel s 4 zvjezdice.
Ovaj četverokatni hotel s liftom smješten je u okružju stoljetne borove šume i 50 metara od najbliže plaže.
Hotel Vespera će udovoljiti svim vašim željama, pogotovo ako ste raspoloženi za aktivnosti.
U sklopu svoje ponude hotel nudi igranje tenisa, odbojku na pijesku, mini golf, stolni tenis, košarku, najam bicikla, a postoji i sportska dvorana za fitness gdje se možete temeljitije posvetiti svom tijelu.
Za to će se vrijeme vaši najmlađi zabaviti u igraonici, na plesnim večerima i na različitim sportskim aktivnostima iz ponude hotela.
U hotelu možete pronaći mjenjačnicu, suvenirnicu, vanjski bazen, restaurant a la carte, a nije naodmet spomenuti i da je hotel pogodan za osobe s invaliditetom.

1.3. Hotel Internacional (Rab, otok Rab)


Otok Rab je idealan za miran, ali i aktivan odmor. Oduševit će vas svojom kulturno-povijesnom baštinom.
Isto tako će vas oduševiti i hotel Internacional, udaljen samo 300 metara od centra Raba. U blizini hotela se nalazi restoran, disko, pošta, a najbliža plaža je udaljena 800 metara do koje možete doći u trenu unajmite li bicikl u hotelu.
Vaša će se djeca zabaviti u vanjskom bazenu s dječjim odjeljkom dok se vi također opuštate na bazenu gdje možete besplatno koristiti suncobrane i ležaljke.



2) povoljni hoteli na Jadranu

2.1. Hotel Katarina (Selce, Crikvenica)


Selce kraj Crikvenice je jedno od najuređenijih turističkih naselja u Hrvatskoj.
Okruženo je ribarskim kućicama, stablima čempresa i šljunčanim plažama idealnima za obitelji s djecom.
Upravo se na samom ulazu nalazi hotel Katarina. Ovaj lijepo uređen hotel s 4 zvjezdice idealna je opcija za sve koji traže povoljne hotele.
U sklopu hotela se nalazi unutarnji i vanjski bazen s dječjim odjeljkom prilagođenim za neplivače. Odrasli se mogu opustiti u kafiću koji se nalazi uz bazen.
Parkiralište je besplatno za goste hotela.

2.2. Hotel Marko Polo (Korčula, Korčula)


Otok Korčula oduševit će vas svojim impozantnim bedemima, slasnim mediteranskim specijalitetima, osamljenim uvalama i nestvarno lijepim plažama.
Ali još će vas više oduševiti ako odsjednete u Hotelu Marko Polo u mjestu Korčula. Ovaj se hotel s 4 zvjezdice smjestio na uzvisini odakle se pruža pogled na stari grad Korčulu okruženu morem.
Najbliža plaža se nalazi 100 metara od hotela, a u blizini (300 m) je i jedna FKK plaža. Do centra mjesta vam treba samo 10 minuta pješačenja.
U sklopu hotela se nalazi unutarnji i vanjski bazen s dječjim odjeljkom. Možete koristiti suncobrane i ležaljke bez nadoplate.
Ako se želite sasvim opustiti i pritom napuniti baterije, hotel Marko Polo vam nudi saunu, masažu, solarij, frizera, beauty centar.
Zaigrajte partiju tenisa ili mini golfa, a ako ste raspoloženi za kretanje, unajmite bicikl i obiđite Korčulu na dva kotača.


2.3. Hotel Medena, Seget Donji (Trogir)


Još jedan povoljan hotel vrijedan vaše pažnje je hotel Medena u Segetu Donjem nedaleko od Trogira. Ovaj vam hotel s tri zvjezdice nudi besplatan parking koji se nalazi u sklopu objekta.
U sklopu hotela se nalazi i bazen gdje možete unajmiti suncobran i ležaljke. Ako biste se radije okupali u moru, spustite se do obližnje plaže Medena koja je samo 150 metara udaljena od hotela.
Hotel Medena ima pregršt sadržaja za sve vas koji volite biti aktivni i na odmoru. Zaigrajte tenis, nogomet, mini-golf, stolni tenis, odbojku ili možda biljar.
Za otkrivanje okolice unajmite bicikl, ili ako želite biti brži – skuter. Sve sobe imaju klimu, TV i WiFi.


3) hoteli s pet zvjezdica na Jadranu

3.1. Hotel Melia Coral (Umag, Umag)


U gradu Umagu u Istri se nalazi hotel s 5 zvjezdica Melia Coral. Ovaj moderno opremljen hotel je idealan za sve koji se žele potpuno opustiti na svom ljetnom odmoru.
Dobra vijest je što je hotel 2017. godine preuredio svoju plažu koja je sada popločana kamenom i posuta šljunkom te ima uređene prilaze moru.
Osim toga, možete se kupati i na vanjskim i unutarnjim bazenima s morskom vodom. Opustite se na masaži tijela ili u sauni, uljepšajte se u frizerskom salonu i beauty centru.
Ostanite aktivni igranjem nogometa, tenisa, košarke ili naprosto vježbanjem u teretani.
Sve sobe imaju klimu, WiFi i TV.


3.2. Hotel Park (Split)


Od davne 1921. godine, hotel Park u Splitu nudi svojim gostima vrhunsku hotelsku uslugu. Osoblje će vam zaželjeti toplu dobrodošlicu uz čašu šampanjca.
Renovirane i luksuzno opremljene sobe imaju besplatan WiFi, flat screen TV, minibar i sef. Možete se okupati na vanjskom bazenu i izležavati na ležaljkama koje su besplatne.
Ako se želite okupati na moru, spustite se do popularnog kupališta Bačvice koje je udaljeno samo 50 metara od hotela.
Hotel Park ima i sve potrebno za one koji žele iskoristiti svoj odmor za potpuno opuštanje i uljepšavanje. U sklopu hotela se nalazi sauna, masaža, kozmetičar, beauty centar te teretana.
Ostali sadržaji su aperitiv-caffe bar, restaurant a la carte, mjenjačnica, TV u zajedničkim prostorijama i restoran.

3.3. Hotel Ariston (Dubrovnik)


Iskusite luksuz u gradu koji zovu biser Jadrana, Dubrovniku. Najbolje mjesto za to je hotel Ariston, udaljen 4,5 kilometra od centra Dubrovnika i smješten točno iznad mora.
Ovaj luksuzni hotel s pet zvjezdica će oduševiti svoje goste besprijekornom uslugom i moderno opremljenim, renoviranim sobama s pogledom na more. Najbliža plaža je udaljena samo 30 metara od hotela.

Hotel Ariston je pogodan za invalidne osobe te ima lift. U sklopu objekta se nalazi besplatni parking. Opustite se na unutarnjem i vanjskom bazenu s morskom vodom dok se izležavate na ležaljkama i pijete koktel.
Napunite svoje baterije u sauni ili masažom, a za održavanje tjelesne forme vježbajte u teretani koja se nalazi u sklopu hotela ili iznajmite bicikl i istražujte Dubrovnik.
Uz sve to, u sklopu hotela se nalazi mjenjačnica, restaurant a la carte, aperitiv-caffe bar te praonica rublja.


4) all inclusive hoteli na Jadranu

4.1. Bluesun Hotel Bonaca (Bol, Brač)


Nećete pogriješiti ako za svoj ljetni odmor odaberete mjesto Bol na otoku Braču. Tamo vas očekuje all inclusive hotel Bluesun Hotel Bonaca, udaljen samo 2 kilometra od svjetski poznate plaže Zlatni rat.
Hotel će se najviše svidjeti obiteljima s djecom za koje u ponudi ima razne zabavne i sportske sadržaje. Parking se nalazi u sklopu objekta i besplatan je.
Možete se cijeli dan kupati i zabavljati na bazenu koji ima dječji odjeljak. Sunčajte se na ležaljkama pod sjenom suncobrana. Želite li probati neke lokalne specijalitete svratite u restoran Borak koji se nalazi u blizini hotela. Najbliža plaža je udaljena 100 metara, a ako još malo prošetate, naići ćete na FKK plažu. Oni željni ludog noćnog provoda mogu provesti večer u obližnjem disko klubu.
U ovom hotelu ne manjka sadržaja ni za one aktivne među vama. Igrajte tenis, stolni tenis, odbojku na pijesku, a ako želite biti aktivni na otvorenom, istražite otok biciklom koji možete unajmiti u hotelu.
Vaše najmlađe će zabaviti igraonica, hobi radionica i plesne večeri.


4.2. Hotel Laguna Albatros (Poreč)


All inclusive hotel Laguna Albatross u istarskom gradiću i popularnoj turističkoj destinaciji Poreču savršeno je mjesto za aktivni i zabavni odmor za vas i vašu obitelj.
Vaša djeca i vi se možete zabavljati na vanjskom bazenu koji ima dječji odjeljak. Osim toga, hotel nudi i razne animacijske aktivnosti za djecu: mini klub, plesne večeri i različite sportske aktivnosti.
Za to se vrijeme vi možete opustiti na ležaljkama ili vježbati u teretani. Ako ste raspoloženi za obilazak okolice, unajmite bicikl i istražujte okolne plaže.
Ostali sadržaji u hotelu Laguna Albatross su: aperitiv-caffe bar, mjenjačnica, suvenirnica, praonica rublja i restoran.


4.3. Turističko naselje Pine Beach (Pakoštane)


Pomalo su vam dosadile tipične hotelske sobe i sada hoćete nešto drukčije za sebe i svoju obitelj? All inclusive turističko naselje Pine Beach u Pakoštanima je ono što vam treba.
Specifična značajka ovog turističkog naselja su simpatične kolibice napravljene od trske kao iz starih filmova o egzotičnim otocima u Pacifiku. Besplatan i ograđeni parking u hladu se nalazi u sklopu objekta.
Pine Beach je idealno mjesto za sve koji vole biti aktivni na svom odmoru.
Imate izbor igrati tenis, nogomet, mini golf, kuglanje, stolni tenis, košarka. Ako želite obići okolicu, iznajmite bicikl. Najmlađima će se svidjeti njima prilagođene sportske aktivnosti i večernji program.
U sklopu ovog turističkog naselja se još nalazi suvenirnica, restoran, mjenjačnica te aperitiv-caffe bar.

Povoljan geografski položaj Pakoštana je idealan za istraživanje okolnih gradova kao što su Biograd na Moru ili Zadar, a ako ste za otočku avanturu, otoci zadarskog arhipelaga kao što su Ugljan, Dugi Otok će vas oduševiti svojim kristalno čistim morem te prostranim, šljunčanim i pješčanim plažama.




Kategorije

Novosti

Pridružite se Adriatic.hr klubu jer:

  • dobivate ekskluzivne ponude
  • prvi saznajete za naše akcije
  • prvi uživate u našim pogodnostima

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Osim toga, kolačići se koriste za oglašavanje prilagođeno vama, kako na našoj stranici tako i izvan nje, preko pouzdanih partnera. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje svih kolačića.

U redu