Potreban noviji web preglednik

Vaš preglednik ne podržava novitete koje smo uveli! Preporučamo da ažurirate postojeći ili koristite neki drugi.

Google Chrome Mozilla Firefox Microsoft Edge Opera
+385 21 456-456
Pon - Sub
08:00h - 22:00h
Ned
14:00h - 22:00h

Top 8 Adriatic.hr luksuznih smještaja na Jadranu

Print Objavljeno: 28.2.2019.

Povoljan luksuz. Zvuči nemoguće ili nespojivo? Kada govorimo o putovanjima rijetko koja informacija ili ponuda danas može zvučati nemoguće. Uz opsežnije istraživanje moguće je pronaći prave ponude s kojima možete osigurati nevjerojatno putovanje a da pritom i uštedite novac. Uzimajući to u obzir danas je uz poznatu destinaciju moguće osigurati i luksuzan smještaj i to za pristupačnu cijenu. Imati osjećaj potpunog užitka u luksuznom smještaju do mora, na otoku ili u potpunoj privatnosti više ne mora biti prizor koji vidimo na Instagramu, Facebooku ili Youtubeu. Kako bi vas uvjerili da je napokon došlo vrijeme da sebi priuštite najbolje ovog ljeta na Jadranu, bez da morate plaćati astronomske cijene, donosimo vam pregled 10 luksuznih smještaja.

Luksuzne vile na plaži

Podstrana

Villa u Podstrani nalazi se između Omiša i Splita

Buđenje u udobnom krevetu i doručak uz šum mora. Zvuči kao idealan početak dana na putovanju. Mjesto koje će vam pružiti mogućnost da doslovno izađete na plažu ili da jednostavno uživate u pogledu na plažu i more iz bazena uz koktel pružit će vam villa koja se nalazi u Podstrani. Osim što je odlično mjesto za uživanje u miru i privatnosti Podstrana je mjesto koja se nalazi nalazi između Splita i Omiša što može biti od velike koristi ako vam treba dodatnih aktivnosti uz boravak na plaži. Spomenuta villa je smještena 5 m od plaže a dodatna prednost je ta što ćete cijeli prostor imati samo za sebe na raspolaganju jer nećete je dijeliti s drugim gostima i domaćinima. Uz neograničen luksuz unutar objekta imat ćete na raspolaganju i dvorište od 300 m2 i pristup bazenu. Ako vam zatrebaju namirnice, morate podignuti novac ili želite nešto pojesti vani, najbliži uslužni objekti se nalaze na udaljenosti manjoj od jednog kilometra.

Rogoznica

Predivan pogled na more iz ville u Rogoznici

Ako niste sigurni u kojem dijelu Dalmacije provesti odmor, sjevernom ili južnom, predlažemo da odaberete sredinu. Kao što se kaže sredina je uvijek zlatna a Rogoznica će vam svojim prirodnim ljepotama to i dokazati. Uz 54 km dugu obalnu liniju i posebnu klimu koja je produkt položaja koji odvaja sjevernu i južnu Dalmaciju, Rogoznica se nameće kao nezaobilazna destinacija za luskuzan odmor na Jadranu. Kako bi doživljaj bio potpun pobrinut će se ugođaj koji pruža villa smještena 10 m od plaže. Minimalistički pristup u dizajnu interijera i povoljan položaj pružit će vam nezaboravno iskustvo i prije svega učiniti boravak mirnim. Uz aktivnosti na plaži možete se i otisnuti na more čamcem za što je predviđen i privatan vez koji je potrebno rezervirati prije dolaska.

Odmor u kućama s pogledom na more

Zaostrog

Povoljan smještaj luksuzne kuće uz plažu

Volite li zalaske sunca ili općenito poglede koji se teško mogu opisati riječima dok ih ne doživite? Prizore koji izgledaju kao da su dijelovi filmskih scena možete doživjeti i u kući koja se nalazi pokraj mora i to u Zaostrogu na Makarskoj rivijeri. Budući da u blizini ove kuće nema drugih smještajnih jedinica, ljetovanje možete provesti u miru i društvu najbližih u idiličnoj filmskoj atmosferi.

Medići

Predivan pogled prema moru

Dašak atmosfere s filmskih setova možete doživjeti u mjestu Medići pokraj Omiša i to u kući koja se nalazi pokraj plaže. Medići su inače poznati po kristalno čistom moru i velikom broju šljunčanih plaža. Osim velikog dvorišta i pristup bazenu, gosti će moći uživati čak i u sauni. Moći ćete uživati u potpunom miru a iako kuća ima dobar položaj zbog kojeg ćete imati potpuni mir, najbliži uslužni objekti nalaze se samo na kilometar udaljenosti.

Luksuzni smještaj na Hvaru

Uvala Golubinka

Prilika za bijeg od gradskih gužvi

Za one koji žele malo pobjeći od civilizacije odlazak na otok je dobra prilika za kvalitetan odmor uz dašak luksuza, pogotovo ako se smještaj nalazi u osami. Jedna takva kuća u kojoj ćete osim u luksuzu moći iskusiti potpuni duševni mir je i ribarska kuća u uvali Golubinka na otoku Hvaru. Prednost ovakve kuće je ta što u blizini nema drugih stambenih objekata što znači da da vas nitko neće ometati a također nije na odmet i činjenica da ćete se moći kupati na plaži kad god poželite bez gužve. Ribarska kuća je posebna po tome što je svoj retro stilu dodan moderni stil uređenja. Ako želite uz ovu kuću može se rezervirati i čamac koji možete koristiti tijekom boravka.

Uvala Smokvina

Kuća na plaži u uvali Smokvina

Još jedna retro ribarska kućica koja je hit među turistima koji vole spoj luskuza i privatnosti nalazi se u uvali Smokvina. Da je ovjde moguće pobjeći od gradskih gužvi govori i činjenica da se radi o objektu robinzonskog tipa. Kuća se nalazi 30 m od mora a okružena je netaknutom prirodom tako da ćete imati i dosta prirodnog hlada. Pristupna cesta do kuće je makadamska dok ćete po namirnice i ostale stvari morati prijeći više kilometara do prvih uslužnih objekata.

Luksuzni odmor s obitelji na Jadranu

Rab

Smještaj je opremljen bazenom koji je idealan za dječju igru

Uzimajući u obzir prirodne, kulturne ljepote uz malu vjerojatnost za gužve Rab se nameće kao odlična destinacija za obiteljski odmor. Zašto svojoj obitelji ne biste pružili najbolji odmor kroz boravak u luksuznom objektu koji je prilagođen i vašoj djeci. Jedan takav nalazi se u mjestu Kampor na otoku Rabu. Djeca imaju svoj prostor a isto tako važno je napomenuti kako se mogu kupati i u bazenu. S druge strane možete se zabaviti i na plaži koja je udaljena svega 2 metra a koja ima dugi plićak tako da će odgovarati i vašoj djeci.

Korčula

Idealno mjesto za obiteljsko druženje

Još jedan lijepi obiteljski odmor pružit će vam atmosfera i ljepote otoka Korčule. Jedinstveni položaj i netaknuta priroda savršena su recept za luksuzni obiteljski odmor. Ono što bi upotpunilo cijelu sliku bio bi i prigodan smještaj. Jedan takav objekt koji bi mogao odgovarati vašoj obitelji je apartman u uvali Nova koji je 50 metara udaljen od mora. Uz moderno uređenje interijera vrijedi izdvojiti i prekrasnu terasu s koje se pruža lijep pogleda na more. Za ugodno obiteljsko druženje na raspolaganju će vam biti i roštilj kao i vez za čamac ako planirate povesti obitelj na kraću plovidbu. Vrijedi napomenuti kako je apartman pogodan i za kućne ljubimce.




Kategorije

Novosti

Pridružite se Adriatic.hr klubu jer:

  • dobivate ekskluzivne ponude
  • prvi saznajete za naše akcije
  • prvi uživate u našim pogodnostima

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Osim toga, kolačići se koriste za oglašavanje prilagođeno vama, kako na našoj stranici tako i izvan nje, preko pouzdanih partnera. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje svih kolačića.

U redu