Potreban noviji web preglednik

Vaš preglednik ne podržava novitete koje smo uveli! Preporučamo da ažurirate postojeći ili koristite neki drugi.

Google Chrome Mozilla Firefox Microsoft Edge Opera
+385 21 456-456
Pon - Pet
08:00h - 22:00h
Ned
14:00h - 22:00h

Top 5 hotela na Jadranu s pogledom na more

Print Objavljeno: 14.3.2019.

Izbor smještaja u kojem ćete provesti dobar dio putovanja se najčešće svodi na dvije opcije - hotele ili privatni smještaj. Iako privatni smještaj često ima prevagu u izboru zbog jednostavnosti i mogućnosti raspolaganja većim prostorom, hoteli su također opcije koje se ne trebaju zanemariti. Jedna od prvih razloga zbog kojih su hoteli još uvijek primamljivi mnogim turistima je dostupnost. Uzmimo za primjer da ste osoba koja planira u zadnji tren ili vam se možda planovi potpuno izokrenu tijekom odmora. Upravo zbog dostupnosti moći ćete pronaći hotele u bilo kojem gradu. Naravno, rijetke su situacije u kojima ćete prepustiti rezervaciju smještaja u posljednji trenutak, ali lijepo je znati da vas i u takvoj situaciji čeka spremna soba.


Kad dođete u neki grad na Jadranu prvo što biste voljeli saznati prije nego što krenete u istraživanje jest gdje se nalaze najvažnije lokacije, dobri restorani, muzeji i sl., te koje su usluge (npr. javni prijevoz, taxi, isl) najpovoljnije. Svakako uz pomoć mnogih aplikacija i online vodiča možete dobiti većinu informacija u nekoliko klikova, no ipak više vrijedi savjet osobe koja živi u tom mjestu. Tu vam može pomoći osoblje hotela. Većinom je to lokalno stanovništvo a zahvaljujući toj činjenici možete lako dobiti odgovore i potrebne upute koje vam mogu uštedjeti vrijeme i novac. S druge strane osoblje će se uvijek truditi da vam boravak bude što ugodniji.

Putujete s obitelji ili prijateljima? Hoteli imaju potreban sadržaj kojim će osigurati zabavu za sve generacije. Postoje mnoge igraonice i bazeni u kojima možete uživati s djecom, a ako vam treba predaha od igre možete se opustiti u hotelskom spa centru. Vrijedi napomenuti kako su hotelski prostori opremljeni tako da učine boravak ugodnijim za osobe s invaliditetom. Ako se odlučite za hotelski smještaj na Jadranu imat ćete još jednu prednost a to je da se većina hotela nalazi u blizini mora.Mnogi od njih imaju plaže koje su predviđene samo za goste, tako da ćete osim u lijepom pogledu i čistom moru moću uživati i u privatnosti.


Često se stvara pogrešan dojam da je boravak u hotelu nešto skuplji u odnosu na ostale tipove smještaja, no može se sa sigurnošću reći da nije tako. Dapače, boravak u hotelu vam može donijeti određene uštede. Primjerice postoje mnogi programi lojalnosti kojima se vjerni gosti nagrađuju popustima za sljedeću rezervaciju uz brojne druge pogodnosti. Isto tako postoje i drugi programi i akcije koje je lako pronaći. Jedan takva opcija koja vam može uštedjeti novac je i First Minute ponuda Adriatic.hr-a u kojoj možete ostvariti popuste do 15% ako rezervirate smještaj u periodu koji je jasno naznačen u odabranom hotelu.
A koji hotel odabrati ove sezone na Jadranu? Donosimo vam 5 prijedloga koji će vam olakšati izbor za rezervaciju smještaja za ljeto 2019.

Villas Rubin


Ako ljeto želite odmor u Istri, Rovinj je grad koji će vam pružiti najljepša iskustva ovog ljeta. Pritom, Villas Rubin je hotel koji će vam ponuditi sve što je potrebno kako bi vama i obitelji boravak u Rovinju bio što ugodniji. Uz udoban smještaj moći ćete se i zabaviti uz bogat animacijski program koji se sastoji od hobi radionica, plesnih večeri, a tu su i programi zabave i za vašu djecu. Ako se želite opustiti dostupne su vam masaže u hotelskom wellnessu, a ako vam je potrebna dodatna aktivnost možete iznajmiti bicikl, brojne vodene rekvizite ili zaigrati neki od loptačkih sportova za koje postoje lijepo uređeni tereni. Hotel se nalazi samo 3 km od centra grada a prva plaže je udaljena oko 100 m.


Belvedere


Vrsar je mjesto u Istri koje će vas oduševiti brojnim mogućnostima za aktivni odmor. Osim što se smatra jedriličarskim rajem, Vrsar je pogodan za sportove kao što su padobranski skokovi, padobranski letovi i mogućnosti vožnje sportskim zrakoplovima. Ako se ipak želite pridržavati tvrde podloge možete uživati u biciklizmu, šetanju odnosno trčanju. A za obnovu energije će se pobrinuti odmor u hotelu Belvedere. Osim udobnog smještaja ugodan odmor od brojnih aktivnosti pružit će vam bogati animacijski program iz kojeg vrijedi izdvojiti večeri uz ples, radionice. Isto tako treba napomenuti kako je hotel opremljen i odgovarajućim sadržajem za djecu.


Hotel Park


Hotel koji je izgrađen još davne 1915. godine. Još u to vrijeme Lovran je bio poznato odmaralište u kojem su većinom boravili Austro-Ugarski aristokrati. Danas je Lovran poznato središte zdravstvenog turizma no nudi i mnoge druge mogućnosti za sve njegove posjetitelje. Hotel Park se nalazi na odličnoj lokaciji. Prva plaža je udaljena svega 100 metara a blizu je i centar Lovrana. Nakon obilaska grada te šetnjom poznatom stazom Lungomare možete se opustiti u hotelskoj sauni. Također u wellness programu možete izabrati i masažu, Kneipp i Whirlpool tretmane. U hotelu se također nalazi i bazen u kojem vrijeme možete provoditi s djecom ako putujete obiteljski, a vrijedi spomenuti kako svaki gost ima rezervirano parkirno mjesto.


Bluesun Hotel Borak


Bol je mjesto koje ćete u većini slučajeva prepoznati po poznatoj plaži Zlatni rat. Ipak Bol je pun i drugih znamenitosti. To je mjesto koje ima tradiciju u turizmu još od 1928. godine kada se javljaju prve kuće koje se iznajmljuju turistima, kao što je npr. tadašnji Pension Vidošević. Predah od kupanja na jednoj od najpoznatijih svjetskih plaža pružit će vam Bluesun Hotel Borak koji je udaljen od centra svega 500 metara što znači da ćete biti u blizini svih potrebnih sadržaja, od restorana do pošte, kolodvora pa čak i doktora. Uz brojne sportske aktivnosti koje se nude u sklopu programa moći ćete uživati i u bazenu koji čak ima i posebno odjeljenje za djecu.


Adriatiq Labineca


Gradac je malo mjesto koje je oduvijek privlačilo veliki broj turista. Osim velikog broja sunčanih sati zanimljivo je i zbog toga što je uzduž obale Gradca postoji oko 36 šljunčanih plaža. Također zbog priljeva podzemnih planinskih voda u more smatra se da more ovdje ima ljekovita svojstva zbog čega se Gradac i smatra središtem zdravstvenog turizma. Za uživanje u potpunom miru pobrinut će se hotel Adriatiq Labineca koji se nalazi odmah uz more a udaljen je svega 600 metara od centra mjesta.




Kategorije

Novosti

Pridružite se Adriatic.hr klubu jer:

  • dobivate ekskluzivne ponude
  • prvi saznajete za naše akcije
  • prvi uživate u našim pogodnostima

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Osim toga, kolačići se koriste za oglašavanje prilagođeno vama, kako na našoj stranici tako i izvan nje, preko pouzdanih partnera. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje svih kolačića.

U redu