Potreban noviji web preglednik

Vaš preglednik ne podržava novitete koje smo uveli! Preporučamo da ažurirate postojeći ili koristite neki drugi.

Google Chrome Mozilla Firefox Microsoft Edge Opera
+385 21 456-456
Pon - Pet
08:00h - 22:00h
Ned
14:00h - 22:00h

Top 5 načina kako uštedjeti na sljedećem putovanju uz Adriatic.hr

Print Objavljeno: 27.2.2019.

U vrijeme kad je cjelokupno putovanje od prijevoza do smještaja i aktivnosti moguće rezervirati u nekoliko klikova a uskoro i glasovnom naredbom, smanjuju se razlozi za ne otići u posjet drugoj zemlji i biti bogatiji za nova iskustva. Iako mnogi putnici, pogotovo oni mlađi smatraju da je za putovanje potrebno izdvajati znatnije količine novca to ne mora nužno biti tako. Osim brojnih, već uhodanih mjera štednje koje se poduzimaju kako bi se priuštio odlazak na put (kreiranje plana putovanja, otvaranje posebnog računa u banci za štednju, mjesečna odvajanja od plaće i sl.) postoje i druge metode do kojih se može doći nešto detaljnijim istraživanjem a koje nude sami pružatelji usluga (smještaja, vozila, aktivnosti itd...) kroz programe kao što su Last minute, rezerviranje paketa itd., i koje vam u startu mogu uštedjeti puno novca. Provjerite kako do ušteda zajedno s Adriaticom.

Preporučite kako biste uštedjeli

Preporukom Adriatic.hr možete ostvariti znantne uštede

Jeste li znali da postoji pogodnost koja istodobno omogućuje da vi i vaši prijatelji uštedite na rezervaciji smještaja prilikom sljedećeg putovanja na Jadran? Zahvaljujući Programu preporuke Adriatic.hr-a i prije putovanja možete ostvariti popust na rezervaciju smještaja. Uzmimo za primjer da ste prošle godine proveli ljeto na Jadranskoj obali u jednom od Adriatic.hr smještajnih jedinica i to želite učiniti i ove godine. Prije nego što odlučite osigurati svoj smještaj preko Adriatic.hr-a, mogli biste razmisliti o tome da pozovete i prijatelje ili članove obitelji za koje znate da bi također htjeli ljetovati u Hrvatskoj a još nisu pronašli smještaj. Osim što bi tim pozivom vi ostvarili popust, time biste omogućili i popust vašim prijateljima ili obitelji. Kako? Svaki novi korisnik naših usluga koji dođe po Vašoj preporuci, dobiva 5% popusta, a vi dobivate Poklon bon u iznosu 5% koji možete iskoristiti za sljedeću rezervaciju, točnije onda kad vam Adriatic.hr pošalje potvrdu da je vaš prijatelj ili član obitelji iskoristio vašu preporuku.

Najbolji dio? Ako dovedete više osoba koje će ujedno i potvrditi rezervacije na Adriatic.hr-u, postotak popusta se penje. Isto tako ako želite, možete sve popuste iskoristiti odjednom i doći čak do besplatnog ljetovanja.

Ključni koraci:

Korak 1 – Pozovite svoje prijatelje
Korak 2 – Prijatelj rezervira smještaj uz 5% popusta
Korak 3 – Odobreni popust prijatelju poklanjamo i Vama na korištenje


Uštedite na sljedećem putovanju na Jadran uz pomoć Adriatic.hr Programa preporuke

Vjernost se zaista isplati

Mudro iskoristite programe vjernosti na sljedećem putovanju na Jadranu

Jedan od programa koji se često zanemaruje a koji može osigurati znatne uštede pri korištenju raznih usluga vezanih uz putovanja su programi vjernosti. Povjerenje i korištenje usluga istog branda je dugoročno isplativa i ovisi o vremenu provedenu pod njegovim okriljem. Kada govorimo o putovanjima, ako ste jednom rezervirali smještaj putem Adriatic.hr-a već iduće sezone možete ostvariti popust i to u iznosu od 5%. S povećanjem broja sezona provedenih na Jadranu pod okriljem Adriatic.hr-a paralelno se povećava i popust koji možete iskoristiti za sav smještaj koji je oglašen na internetskim stranicama. Dakle, ako ste dvije sezone koristili usluge Adriatic.hr-a popust raste na 7%, a za tri ili više sezona ostvarujete 10% na sav oglašen smještaj. Ovaj popust pridodaje se svim ostalim akcijskim cijenama i pogodnostima koje možete pronaći na našim stranicama.

Putujete osobnim automobilom? Čeka vas još više ušteda

Ako idete do Jadrana hrvatskim autocestama možete uštedjeti i na prijevozu

Ako ponovo želite otići na Jadran s Adriatic.hr, program lojalnosti nije jedina opcija putem koje možete uštedjeti novce za sljedeće putovanje. Adriatic.hr uvijek nastoji osigurati najbolje svojim gostima i nastoji pronaći nove načine kojima će olakšati putovanje na Jadran. Jedan od zanimljivijih primjera uštede je i refundacija troškova vožnje hrvatskim autocestama. Kako doći do ovog popusta? Dakle, ako ste prethodne godine osigurali smještaj putem Adriatic.hr-a te putovali osobnim automobilom hrvatskim autocestama, možete dobiti čak 100% povrata troškova.

Kako ostvariti takvu uštedu? Prvo treba naglasiti da pravo na ovakvu pogodnost imaju oni gosti koji su prethodne godine rezervirali smještaj putem Adriatic.hr-a i planiraju to učiniti i ove godine s tim da svaka od tih rezervacija mora iznositi minimalno €500.

Ako rezervirate svoj smještaj što prije ostvarit ćete veći popust, točnije rezervacijom smještaja do 31.12. ostvarujete povrat od 100% a ako rezervaciju osigurate do 31.03 iznos povrata će biti 50%.


Uz brzu rezervaciju smještaja dođite još brže do željene destinacije na Jadranu uz povrat troškova hrvatskih autocesta.

S besplatnom autocestom i besplatnim gorivom još povoljnije do Jadrana

Uštedite na gorivu ranijom rezervacijom smještaja i iskoristite novac za nove aktivnosti na putovanju

Uz Adriatic.hr do željene destinacije na Jadranu možete doći još brže i pritom možete uštedjeti 100% na troškovima prijevoza vlastitim automobilom. Naime, Adriatic.hr vam nudi pogodnost po kojoj možete uštedjeti refundacija troškova goriva, a koja se veže uz pogodnost refundacije troškova autocesta. O čemu se točno radi? Ako ste prošle godine boravili u smještajnoj jedinici Adriatic.hr-a i želite se vratiti i ove godine, a u Hrvatsku ste došli osobnim automobilom, imat ćete priliku dobiti povrat do 100% troškova goriva. Maksimalan trošak jednog punog rezervoara goriva natočenog za vrijeme prethodnog odmora u Hrvatskoj iznosi 100 € te vam može biti vraćen popustom na rezervaciju privatnog smještaja za sljedeću sezonu.

Kao i kod refundacije troškova hrvatskih autocesta, što prije obavite rezervaciju to će iznos povrata biti veći. Dakle rezervacijom do 31.12. moguće je ostvariti povrat od 100% dok rezervacijom objekta do 31.03. dobit ćete 50% refundacije goriva.


Želite istražiti Jadransku obalu osobnim automobilom? Rezervirajte svoj smještaj i uštedite na prijevozu

Kiša vam je pokvarila planove na odmoru? Adriatic.hr vam nadoknađuje štetu

Uz Adriatic.hr ni kiša vam neće predstavljati problem na putovanju

Što ako već dugo vremena planirate putovati do Jadrana te vas po dolasku dočeka kiša? Iako postoje mnoge aktivnosti kojima se možete baviti i po kišnom danu možete ostati malo razočarani jer ste ipak očekivali uživanje u moru i suncu. Ipak Adriatic.hr neće dopustiti da vam kiša pokvari planove. U slučaju lošeg vremena Adriatic.hr vam može isplatiti naknadu od 50% ili 100% od iznosa kojeg ste izdvojili rezervacijom privatnog smještaja. Jedino što trebate učiniti jest da prilikom rezervacije smještaja uplatite osiguranje. Inače osiguranje za 50% cijene kišnog dana je gratis, a nadoplata se obračunava samo ako želite osiguranje do 100% u slučaju kišnog dana. Mora se naglasiti da iznos povrata novca ovisi o visini osiguranja kojeg ste uplatili prilikom rezervacije. Dočekaju li vas kišni dani morali bi poslati potvrdu Adriatic.hr-u koju izdaju iznajmljivač ili lokalna turistička agencija kojom se dokazuje da je nastupilo ružno vrijeme. Treba imati i na umu da se kišni dan definira kao period od 10:00 h do 18:00 h u kojem su vas padaline spriječile u iskorištavanju dana odmora.

Prije nego što krenete u planiranje sljedećeg putovanja na Jadranu sjetite se da ključni koraci u uštedi novca ne moraju sadržavati ekstremne mjere, već da se prethodnim planiranjem, opsežnim istraživanjem i pronalaženjem pravih ponuda može u konačnici doći do povoljnih putovanja. Zahvaljujući Adriatic.hr-u i svim pogodnostima koje nudi svojim gostima moći ćete uštedjeti vrijeme i novac i dugoročno uživati u ljepotama Jadrana.




Kategorije

Novosti

Pridružite se Adriatic.hr klubu jer:

  • dobivate ekskluzivne ponude
  • prvi saznajete za naše akcije
  • prvi uživate u našim pogodnostima

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Osim toga, kolačići se koriste za oglašavanje prilagođeno vama, kako na našoj stranici tako i izvan nje, preko pouzdanih partnera. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje svih kolačića.

U redu