Potreban noviji web preglednik

Vaš preglednik ne podržava novitete koje smo uveli! Preporučamo da ažurirate postojeći ili koristite neki drugi.

Google Chrome Mozilla Firefox Microsoft Edge Opera
+385 21 456-456
Pon - Sub
08:00h - 22:00h
Ned
14:00h - 22:00h

Proljetni vikend-odmor na Jadranu

Print Objavljeno: 2.3.2012.
Proljetni vikend-odmor na Jadranu

Zasitili ste se zimskih radosti i maštate o sunčanim danima? Iako se ljeto čini daleko, uputite se na Jadran već u ožujku! Iskoristite vikend-odmor kao bijeg od gradske užurbanosti i tmurnih dana i odmorite se na obalama Jadrana. Vikend počinje već u petak, a ožujak je pravo vrijeme za opuštajuće uživanje u buđenju prirode. Topli, sunčani dani probudit će i vas, a ljepote će Jadrana u ožujku zasjati drugačijem sjajem.

Za savršen vikend-odmor Istra, Hrvatska Toscana, nudi dobra vina, prekrasan krajolik i oazu tartufa, a na vama je da odlučite hoćete li uživati u antičkoj Puli, povijesnom šarenilu Poreča ili u spokojim gradićima Zelene Istre.

Opatija s 12-kilometarskom šetnicom preporodit će vam tijelo, a austrougarskim šarmom osvježiti duh. Gastronomski užitak otkrivaju i kvarnerski otoci Krk, Rab i Pag, a osim okusnih pupoljaka uživat ćete i u tek probuđenoj i netaknutoj flori i fauni.

Slapovi NP Plitvička jezera i NP Krka prava su mjesta za vikend-odmor. Topljenje sniježnog zimskog ogrtača opuštajuće je iskustvo koje će otopiti i vaše svakodnevne brige. Oduševit će vas metamorfoza ledenog carstva u proljetnu bajku te ćete poželjeti vidjeti spektakularne vodopade u ruhu ostalih godišnjih doba.

Jeftinije cijene smještaja izvan sezone još je jedan razlog da požurite na vikend-odmor na Jadran i bez ljetne turističke gužve u ožujku uživate u sunčanim danima.




Kategorije

Novosti

Pridružite se Adriatic.hr klubu jer:

  • dobivate ekskluzivne ponude
  • prvi saznajete za naše akcije
  • prvi uživate u našim pogodnostima

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Osim toga, kolačići se koriste za oglašavanje prilagođeno vama, kako na našoj stranici tako i izvan nje, preko pouzdanih partnera. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje svih kolačića.

U redu