Potreban noviji web preglednik

Vaš preglednik ne podržava novitete koje smo uveli! Preporučamo da ažurirate postojeći ili koristite neki drugi.

Google Chrome Mozilla Firefox Microsoft Edge Opera
+385 21 456-456
Pon - Sub
08:00h - 22:00h
Ned
14:00h - 22:00h

TOP 10 | Najbolje ocijenjene plaže u Hrvatskoj

Print Objavljeno: 2.3.2017.
TOP 10 | Najbolje ocijenjene plaže u Hrvatskoj

Poznata i kao zemlja s 1000 otoka, Hrvatska je zemlja čija razvedena obala u svom reljefu, i na kopnu i po otocima krije nevjerojatne pješčane i šljunčane plaže. Naši gosti su posjetili najljepše od njih i marljivo ih ocijenili odličnim ocjenama, a mi smo ih okupili na jednom mjestu.

Možda se i vama svidi neka od njih i to vam pomogne pri odabiru smještaja u njenoj blizini. Pogledajte našu listu najbolje ocijenjenih plaža na Jadranu u blizini kojih možete pronaći neke od apartmana koje preporučamo i slike plaža u blizini svakog spomenutog apartmana.

1. Promajna je mjesto u blizini Makarske i naši gosti je često posjećuju. Odlično ocijenjena plaža Centar, šljunčana je plaža s kratkim plićakom, ima prirodni hlad, tuševe i zabavni sadržaj.

 
 
2. Tri kuće iz naše ponude smještene su u neposrednoj blizini predivne male pješčane plaže s dugim plićakom i prirodnim hladom na otoku Rabu u Supetarskoj Dragi.
 
 
3. Popularna šljunčana plaža Jakiruša nalazi se u Brelima, na makarskoj rivijeri. Ima prirodni hlad i tuševe, a i zabavni sadržaj.
 
 
4. Posjetite prekrasnu plažu Šćit u Brelima i uživajte u blagodatima ljeta. Plaža je šljunčana i ima tuševe.
 
 
5. Omiljena plaža u Fažani San Lorenzo – je šljunčana plaža, ima dugi plićak i tuševe te zabavni sadržaj.
 
 
6. Još jedna popularna šljunčana plaža nalazi se u mjestu Nemira kraj Omiša. Okružena je kristalnim morem i hladom od borove šume. To je mali kutak sreće koji uveseli sve goste koji rezerviraju smještaj u njenoj blizini.
 
 
7. Plaža Lapad smjestila se u Dubrovniku i gosti je obožavaju. Ova šljunčana plaža kratkog plićaka ima tuševe, zabavni sadržaj, ugostiteljske objekte u blizini, jet ski, pedaline, suncobrane i ležaljke.
 

8. Poluotok Pelješac skriva prekrasne plaže, a jedna od njih koju su gosti odlično ocijenili nalazi se u Orebiću, u blizini koje možete rezervirati i najtraženiji smještaj. Plaža je šljunčana, a u njenoj blizini postoji ugostiteljski objekt.
 

9. Idemo u Srednju Dalmaciju do Trogira, gdje se nalazi uređena šljunčana plaža – Marinova Draga. Plaža ima prirodni hlad, zabavni sadržaj, suncobrane i ležaljke i idealna je za djecu.
 

10. Mjesto Bol na Braču izrazito je popularno među našim gostima kao i njegove plaže. Jedna od najbolje ocijenjenih je mala šljunčana plaža koja nije u samom centru i idealna je za opuštanje.
 
Kad ste već u Bolu, preporučujemo da posjetite i jednu od najpoznatijih plaža u Hrvatskoj općenito, a riječ je o plaži Zlatni rat.

Preuzmite vodič
na engleskom jeziku

Plaze u Hrvatskoj

E-mail adrese koje unesete nigdje se ne spremaju. Koriste se samo jednom za upotrebu slanja e-booka, osim u slučaju da pristanete primati obavijesti od Adriatic.hr-a.

  •  



Kategorije

Novosti

Pridružite se Adriatic.hr klubu jer:

  • dobivate ekskluzivne ponude
  • prvi saznajete za naše akcije
  • prvi uživate u našim pogodnostima

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Osim toga, kolačići se koriste za oglašavanje prilagođeno vama, kako na našoj stranici tako i izvan nje, preko pouzdanih partnera. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje svih kolačića.

U redu