Potreban noviji web preglednik

Vaš preglednik ne podržava novitete koje smo uveli! Preporučamo da ažurirate postojeći ili koristite neki drugi.

Google Chrome Mozilla Firefox Microsoft Edge Opera
+385 21 456-456
Pon - Pet
08:00h - 16:00h

Plaža Zrće bit će vaš plesni podij za ljeto 2011.

Print Objavljeno: 13.5.2011.
Plaža Zrće bit će vaš plesni podij za ljeto 2011.

Plaža Zrće jedna je od najpopularnijih hrvatskih plaža. Sve ono što mladi ljudi zamišljaju kao dobar ljetni odmor, mogu naći baš ovdje – kilometarsku šljunčanu plažu s Plavom zastavom, koja je garancija čistoće, opuštenu atmosferu kao stvorenu za cjelodnevno izležavanje uz osvježenje iz barova koji krajolik oživljavaju veselim ritmovima glazbe, a navečer cijelu plažu pretvaraju u plesni podij.

Ne čudi što se baš na otoku Pagu, koji od svih jadranskih otoka ima najdužu obalu, uz mnoštvo predivnih plaža i uvala, na 270 km obale našla i najpopularnija hrvatska party-destinacija.

Provod na Zrću već godinama je visoko na top-ljestvici ljetnih želja gostiju naše agencije. Svake sezone kapaciteti našeg privatnog smještaja u Novalji i mjestima oko nje - Staroj Novalji, Zubovićima, Kustićima, Metajni, Jakišnici, Mandrama - brzo se popunjavaju. Spomenuta mjesta nisu više od 10 km udaljena od Zrća, što je dvostruka prednost jer ćete se nakon bučnog provoda odmoriti u mirnom okruženju, a do središta zabave nećete se voziti više od 10 minuta.

Poželite li se ove godine pridružiti obožavateljima hrvatske Ibize – plaže Zrće – pronađite udoban smještaj za sebe i sudjelujte u zabavi koju će vam ponuditi tamošnji klubovi!

Programi se užurbano pripremaju i iako nisu do kraja gotovi, već je za gotovo svaki dan ljeta najavljeno poneko glazbeno ime. Odmor na Zrću 2011. garantira izvrstan provod uz trodnevni festival Supernova Island of Sound početkom lipnja gdje se među 9 DJ-eva ističe ime Time Maasa te uz Get EXITed Festival koji će obilježiti kraj lipnja, u srpnju plešite uz ritmove Armina van Buurena, Markusa Schulza, The Shapeshifterse i Toma Novyja, a kraj ljeta obilježite kolovoškim DJ MAG Festivalom uz Swedish House Mafia.

Ako ste odlučili osloboditi se stresa i nevolja nakupljenih tijekom cijele godine, opustite se i plešite na Jadranu – u epicentru dobrog provoda – na plaži Zrće.

Preuzmite vodič
na engleskom jeziku

Plaze u Hrvatskoj

E-mail adrese koje unesete nigdje se ne spremaju. Koriste se samo jednom za upotrebu slanja e-booka, osim u slučaju da pristanete primati obavijesti od Adriatic.hr-a.

  •  



Kategorije

Novosti

Pridružite se Adriatic.hr klubu jer:

  • dobivate ekskluzivne ponude
  • prvi saznajete za naše akcije
  • prvi uživate u našim pogodnostima

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Osim toga, kolačići se koriste za oglašavanje prilagođeno vama, kako na našoj stranici tako i izvan nje, preko pouzdanih partnera. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje svih kolačića.

U redu