Potreban noviji web preglednik

Vaš preglednik ne podržava novitete koje smo uveli! Preporučamo da ažurirate postojeći ili koristite neki drugi.

Google Chrome Mozilla Firefox Microsoft Edge Opera
+385 21 456-456
Pon - Pet
08:00h - 22:00h
Ned
14:00h - 22:00h

"Pješčane" Duće

Print Objavljeno: 3.8.2010.
"Pješčane" Duće

Duće su jedno od najposjećenijih mjesta Omiške rivijere. Svoju popularnost ponajviše duguju lijepoj pješčanoj plaži koja se pruža duž cijeloga mjesta. Naime, i domaćini i turisti navikli su na uglavnom šljunčanu i kamenitu obalu Jadrana, s tek rijetkim pješčanim oazama. Zato su Duće pravi turistički hit, što se najbolje vidi u ljetnim mjesecima kada vrve kupačima. Pješčanu podlogu Duće mogu zahvaliti rijeci Cetini koja kod Omiša utječe u more i stalno obnavlja nanose pijeska. Plaža je duga oko 4 km, okružena je prirodnim hladom borova i tamarisa, a na njoj se nalaze brojni ugostiteljski objekti i zabavni sadržaji. Duće su zato idealne za cjelodnevno uživanje u zabavi na suncu, moru i pijesku. Kada se završi zabava na plaži Duće, Omiš čeka kupače i goste sa svojom gastronomskom i kulturnom ponudom.

Preuzmite vodič
na engleskom jeziku

Plaze u Hrvatskoj

E-mail adrese koje unesete nigdje se ne spremaju. Koriste se samo jednom za upotrebu slanja e-booka, osim u slučaju da pristanete primati obavijesti od Adriatic.hr-a.

  •  



Kategorije

Novosti

Pridružite se Adriatic.hr klubu jer:

  • dobivate ekskluzivne ponude
  • prvi saznajete za naše akcije
  • prvi uživate u našim pogodnostima

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Osim toga, kolačići se koriste za oglašavanje prilagođeno vama, kako na našoj stranici tako i izvan nje, preko pouzdanih partnera. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje svih kolačića.

U redu