Potreban noviji web preglednik

Vaš preglednik ne podržava novitete koje smo uveli! Preporučamo da ažurirate postojeći ili koristite neki drugi.

Google Chrome Mozilla Firefox Microsoft Edge Opera
+385 21 456-456
Pon - Sub
08:00h - 22:00h
Ned
14:00h - 22:00h

Otok Vis ima najljepšu plažu u Europi?

Print Objavljeno: 24.6.2016.
Otok Vis ima najljepšu plažu u Europi?

Hrvatska nastavlja s osvajanjem titula. Ovog puta riječ je o najljepšoj plaži Europe po odabiru čitatelja portala "European Best Destinations", a pobjedu je odnijela prekrasna plaža Stiniva s otoka Visa. Da je konkurencija bila žestoka pokazuju isto tako lijepe plaže u Grčkoj, Portugalu ili Španjolskoj. Izdvojili smo za vas ponudu smještaja na otoku Visu kako biste što prije rezervirali apartman ili sobu i pripremili se za nezaboravno ljetovanje.

Najljepša plaža u Europi – Stiniva, pravi je dragulj Jadrana. Do ove skrivene plaže je moguće doći ili spuštanjem niz strmu liticu sa južne strane otoka ili samo s mora – brodom. Ukoliko želite iskusiti idealnu atmosferu viške plaže, dođite u ranim jutarnjim satima kada će na plaži biti manje ljudi. Domaćem stanovništvu je puno lakše doći do Stinive u predsezoni ili postsezoni i uživati u pogledu na otvoreno more kroz kamena vrata koja su prirodno nastala zbog reljefa otoka.

Otok Vis je jedna od top destinacija koju turisti rado posjećuju, a izrazito čisto otvoreno more, bogati izbor dalmatinskih specijaliteta i mirna opuštajuća atmosfera samo su neki od faktora zbog kojih biraju baš otok Vis za svoj godišnji odmor. Otok Vis poznat je po netaknutoj prirodi, čistom moru i šljunčanim i pješčanim plažama. Nasuprot Visa nalazi se mali otok Biševo gdje se skriva popularna Modra špilja – obavezna atrakcija za sve posjetitelje otoka Visa. Osim toga, bogata povijest još je jedan razlog da se upustite u istraživanje ovog veličanstvenog otoka.

Portal "European Best Destinations" otvorio je dakle još jedno glasovanje te se pokazalo koliko Europljani vole hrvatsku prirodu. Nakon Zadra kao najpoželjnije destinacije u Europi i Adventa u Zagrebu kao top destinacije za vrijeme Božića, sada je i hrvatska plaža Stiniva najomiljenija plaža.

Preuzmite vodič
na engleskom jeziku

Plaze u Hrvatskoj

E-mail adrese koje unesete nigdje se ne spremaju. Koriste se samo jednom za upotrebu slanja e-booka, osim u slučaju da pristanete primati obavijesti od Adriatic.hr-a.

  •  



Kategorije

Novosti

Pridružite se Adriatic.hr klubu jer:

  • dobivate ekskluzivne ponude
  • prvi saznajete za naše akcije
  • prvi uživate u našim pogodnostima

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Osim toga, kolačići se koriste za oglašavanje prilagođeno vama, kako na našoj stranici tako i izvan nje, preko pouzdanih partnera. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje svih kolačića.

U redu