Potreben je novi spletni brskalnik

Vaš brskalnik ne podpira inovacije, katere smo uvedli! Priporočamo, da posodobite obstoječi ali uporabljate nekateri drugi.

Google Chrome Mozilla Firefox Microsoft Edge Opera
+385 21 456-456
Pon - Pet
08:00h - 22:00h
Ned
14:00h - 22:00h

Ljetovanje s djecom - vodeni parkovi na Jadranu

Print Objavljeno: 18. 05. 18
Ljetovanje s djecom - vodeni parkovi na Jadranu

Planirate provesti svoj ljetni odmor u Hrvatskoj s djecom i pitate se kako im omogućiti zabavno ljetovanje koje će im ostati u lijepom sjećanju? Jedan od najboljih načina zabave su vodeni parkovi kojih u Hrvatskoj ne manjka. Većina ih se nalazi na obali – od Istre do Dalmacije, a otvoreni su samo u sezoni (od svibnja do rujna). Ovaj smo put za vas odvojili 4 vodena parka na Jadranu koji će vašoj djeci i vama svakako pružiti nezaboravno i zabavno iskustvo.


1. Čikat Aquapark (Mali Lošinj)
U kampu Čikat na Malom Lošinju se nalazi Čikat Aquapark otvoren 2015. godine. Čikat Aquapark se može pohvaliti kao prvi vodeni park na nekom hrvatskom otoku. Sastoji se od sedam bazena za odrasle i djecu. Uz bazene sa zabavnim sadržajem također nudi dodatne sadržaje kao što su restorani, fast food, prostor za vježbanje i prostor za masažu. Cijene ulaznica i ostale važne informacije provjerite na internetskim stranicama Aquaparka.

2. Dalmatia Aquapark (Solaris, Šibenik)
Iako malen površinom, Dalmatia Aquapark, smješten u sklopu hotelskog kompleksa Solaris, ima sasvim dovoljno zabavnih i zanimljivih sadržaja da zadrži vaše mališane i vas cijeli dan. Vodena tvrđava Aqua fortress, hidromasažni bazeni, plitki bazeni za najmlađe i „lijena rijeka” - duga 200 metara niz koju se sporo spušta, samo su neke od atrakcija Dalmatia Aquaparka. Ponesite svoje jelo i piće ili prigrizite nešto u nekom od barova i restorana vodenog parka.
U sklopu parka se nalazi i parking. Cijene ulaznica i ostale važne informacije provjerite na internetskim stranicama vodenog parka.

3. Aquacolors (Poreč)
Dobro došli u Aquacolors, najveći vodeni park u Hrvatskoj! Ovaj se vodeni park nalazi nedaleko od grada Poreča u Istri. Za razliku od Dalmatia Aquaparka, sadržaji su prilagođeni svima – mališanima, tinejdžerima, pa i roditeljima. Više od 13 vodenih tobogana, veliki bazen koji izgleda kao plaža (svidjet će se roditeljima) i bazen s malenim toboganima za mališane odlični su za ljubitelje vodenih radosti, dok je za one kojima je draže ostati na kopnu Aquacolors pripremio dva sportska igrališta s pijeskom te zanimljive i, što je najbitnije, sigurne građevine za penjanje koje će oduševiti vaše najmlađe. Cijene ulaznica i ostale važne informacije provjerite na internetskim stranicama vodenog parka.

4. Istralandia (Nova Vas, Istra)
Još jedan popularan vodeni park u Istri je Istralandia koji je smješten nedaleko od malog istarskog mjesta Nova Vas.
12 vodenih tobogana različitih tematika, dječji bazeni, hidromasažni bazeni i bazeni s valovima jedne su od zanimljivijih vodenih atrakcija ovog zabavnog vodenog parka.
Za one željne drugih vrsta zabave, Istralandia nudi različite događaje: radionice za djecu, igraonice, turnire, te razne sportske i rekreacijske aktivnosti.
U sklopu vodenog parka se također nalaze restorani s različitim vrstama menija.
Od ostalih sadržaja koji bi vam mogli zatrebati, u Istralandiji možete naći: suvenirnicu, bankomat, mjenjačnicu, stručni tim za prvu pomoć i ormariće s ključem u kojima možete čuvati svoje stvari.
Cijene ulaznica i ostale važne informacije provjerite na internetskim stranicama vodenog parka.




Kategorije

Novosti

Pridružite se Adriatic.hr klubu ker:

  • dobite ekskluzivne ponudbe
  • prvi izvedite za naše akcije
  • prvi uživajte v naših ugodnostih

Te spletne strani uporabljajo piškotke v cilju zagotavljanja zadovoljstva kupcev in funkcionalnosti. Hkrati se piškotki uporabljajo tudi za Vam prilagojeno oglaševanje na naši strani ter tudi na zanesljivih partnerskih straneh. Več o piškotkih in o tem, kako jih uporabljamo, preberite tukaj . S klikom na gumb 'V redu' se strinjate z uporabo vseh piškotkov.

Vredu