Potreben je novi spletni brskalnik

Vaš brskalnik ne podpira inovacije, katere smo uvedli! Priporočamo, da posodobite obstoječi ali uporabljate nekateri drugi.

Google Chrome Mozilla Firefox Microsoft Edge Opera
+385 21 456-456
Pon - Pet
08:00h - 22:00h
Ned
14:00h - 22:00h

TOP 10 apartmana i kuća po regijama u Hrvatskoj

Print Objavljeno: 20. 02. 17
TOP 10 apartmana i kuća po regijama u Hrvatskoj


Ako dolazite prvi put u Hrvatsku ili ne možete odlučiti gdje biste voljeli ljetovati na Jadranu i kakav smještaj odabrati, možda možemo pomoći. Sastavili smo listu najtraženijih apartmana i kuća po kriteriju popularnosti, tj. smještaj koji naši gosti najviše vole.

U našoj ponudi trenutno možete pronaći više od 12.000 apartmana, soba i kuća za odmor u privatnom aranžmanu duž cijelog Jadrana. Top 10 koje smo izdvojili su samo neki od njih te su već djelomično popunjeni, a među najtraženijima su u proteklih 12 mjeseci. Pogledajte i komentare iz 2016. godine u kojima gosti pišu svoja iskustva i razloge zašto biraju baš taj smještaj.


1. Istra
- Dvosobni apartman s terasom i pogledom na more nalazi se u kući 750 metara udaljenoj od plaže u prekrasnoj Fažani – gradu okruženom šumom i pješčanim i šljunčanim plažama. Fažana se nalazi nedaleko od otočnog Nacionalnog parka Brijuni. Ova kuća ima 200 m2 zajedničkog dvorišta ukrašenog zelenilom, malim voćnjakom i cvijećem. Kućni ljubimci su dozvoljeni!

- Jednosobni apartman s terasom u mjestu Rabac nedaleko od Labina pravi je izbor za sve vas koji želite povoljan smještaj u šarolikoj Istri i ako dolazite kao obitelj s malom djecom. Klimatiziran apartman s besplatnim WiFi-jem udaljen je od plaže samo 450 metara, a nedaleko se nalaze i samoposluga, ljekarna, bankomat i ostale usluge.


2. Kvarner
- Trosobni apartman s terasom potražite u malom mjestu Vantačići na otoku Krku ako dolazite u velikom broju. Imate osiguran parking i dvorište od oko 400 m2 u kojemu se možete družiti i opustiti nakon cijelog dana na plaži. Samo 370 metara dalje nalazi se plaža do koje možete ravno s doručka!

- Još jedna iznimno tražena kuća koju gosti i dalje rezerviraju među prvima nudi jedan dvosobni i jedan trosobni apartman uz plažu, a možete je pronaći na otoku Pagu! Ako se pitate zašto, možda vam činjenica da je udaljena svega 10 metara od pješčane plaže pomogne.

3. Sjeverna Dalmacija
- Uvala Kobiljak na otoku Pašmanu skriva prekrasnu dvosobnu kuću za šestero, udaljenu svega 15 metara od plaže. Prostrano dvorište (600 m2), pogled na more s terase i dostupan čamac s vezom (potrebno unaprijed rezervirati), ono je što redovito privlači naše goste. Čamcem se možete odvesti do prekrasnih pješčanih plaža na Pašmanu ili jednostavno uživati na pučini okruženi plavetnilom mora i neba.


- Sljedeća obožavana kuća koja bude rezervirana već do proljeća nalazi se u mjestu Kali na otoku Ugljanu i nudi jedan dvosobni i jedan jednosobni apartman. Oba apartmana su s pogledom na plažu do koje trebate prošetati samo 20 metara! Možete besplatno koristiti vez za čamac, suncobrane i ležaljke.


4. Srednja Dalmacija
- Ova dva dvosobna apartmana samo 5 metara od mora moguće je iznajmiti u kući u Segetu Donjem, malom mjestu koje se nalazi nedaleko od povijesnog grada Trogira. Apartmani su jako traženi, ne samo zbog svoje izvrsne ocjene, besplatnog interneta i parkinga, već i zbog povoljne cijene u srcu sezone.


- Dva dvosobna apartmana s terasom i pogledom na more na otoku Čiovu prihvaćaju kućne ljubimce, udaljeni su 80 metara od plaže i vrlo su povoljnih cijena čak i u srpnju i kolovozu! Ovaj smještaj se vrlo brzo puni novim rezervacijama.


5. Južna Dalmacija
- Pogledajte samo gdje se nalazi ova kuća na prekrasnom poluotoku Pelješcu! Slika ne vara, plaža vam je servirana za doručak, ručak i večeru. U ponudi su 3 apartmana različitih kapaciteta, s besplatnim internetom, klima uređajem i parkingom, tako da smo uvjereni da ćete pronaći nešto za sebe, ako uspijete biti dovoljno brzi. Ovo je posebno mjesto za sve koji vole mirni odmor.

- Dvosobni apartman uz plažu nalazi se u mjestu Slano u blizini još jednog povijesnog grada – Dubrovnika, također je među najtraženijim apartmanima i već se polako puni za sezonu. Samo 10 metara dijeli vas od mora i njegovih blagodati u ovom mirnom mjestu. Pogled s balkona na modro more, besplatan Internet, klimatizirano – prodano!




Kategorije

Novosti

Pridružite se Adriatic.hr klubu ker:

  • dobite ekskluzivne ponudbe
  • prvi izvedite za naše akcije
  • prvi uživajte v naših ugodnostih

Te spletne strani uporabljajo piškotke v cilju zagotavljanja zadovoljstva kupcev in funkcionalnosti. Hkrati se piškotki uporabljajo tudi za Vam prilagojeno oglaševanje na naši strani ter tudi na zanesljivih partnerskih straneh. Več o piškotkih in o tem, kako jih uporabljamo, preberite tukaj . S klikom na gumb 'V redu' se strinjate z uporabo vseh piškotkov.

Vredu